ESCOLARS I COMPETICIONS

Millor Preu Online - 10% Descompte Material Esquí - 5% Descompte Escola Esquí

L’alberg Les Daines disposa de 100 places d’allotjament. L’amplitud i la gran capacitat del nostre establiment fa que siguem un bon lloc per acollir competicions d’esquí i grups escolars. Si es tracta de grups escolars, l’Alberg posa completament a disposició els seus espais com el menjador i zona chillout per a la realització de classes, estudis, activitats, etc. D’altra banda, si t’interessa alguna activitat, te l’organitzem, només has de preguntar i te la gestionem.

La nostra ubicació, enmig de la muntanya fa que sigui un lloc esplèndid per a la realització d’activitats a l’exterior i jocs.
Pel que fa a les competicions d’esquí, l’Alberg cedeix habitualment la zona chillout per deixar tot el material, així com el muntatge de les zones de reparació. Fa anys ja que som l’allotjament de competicions com la copa d’Espanya, campionat d’Espanya, campionat de Catalunya, entre d’altres.

Formulari de Contacte

  Llegir la política de privacitat

  He llegit i accepto la política de privadesa

  Autoritzo l'enviament del butlletí de notícies

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
  Responsable del tractament: ALBERG LES DAINES, S.L.
  Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
  Conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i la limitació o oposició al tractament. Dades de contacte per exercir els vostres drets: alberg@lesdaines.com
  Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional a la nostra Política de privadesa.